Home » Trgovina » Softshell hlače RAINOLD

Softshell hlače RAINOLD

Počisti

Cene zaradi nestabilonosti le-teh niso objavljene pri posameznem artiklu. Oddajte povpraševanje in Vam z veseljem pripravimo ponudbo.

Delovne hlače za vse sezone iz raztegljivega blaga v štirih smereh, lahke in zračne. Udobnost jim poveča tudi elastika v pasu in zanke za pas, mrežast vložek kontrastne barve v predelu ledvic. Zapenjajo se z zadrgo in kovinskim gumbom. Imajo že priložen praktičen odstranljiv pas iz poliestra, nastavljiv z zaponko za samodejno zapiranje.

Dva velika sprednja žepa, stranski žep za ravnilo na desni nogi z dodatnim žepom iz blaga Ripstop, velik stranski žep na levi nogi, zaprt z nepremočljivo zadrgo, in z dvema dodatnima žepoma, enim iz blaga Ripstop in enim iz poliestrske mreže. Dva zadnja žepa, eden na desni zaprt z zavihkom in ježkom, eden na levi z nepremočljivo zadrgo.

Tkanina Ripstop na spodnjem delu noge z vodoravnim odsevnim profilom, vstavljenim v šiv. Mednožje z dvojnim blagom in trojnim šivom. Ojačitve iz blaga Ripstop v kontrastni barvi na kolenih.

Vodoodbojnost hlač: 20 pranj

Surovinska sestava: osnovna tkanina: 92% poliamid + 8% elastan; 240 g/m2 , Ripstop tkanina: 95% poliester + 5% elastan, 235 g/m2

Velikost: XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL

Barva: temno modra, siva, črna

Standard: I. kategorija, EN ISO 13688:2013+A1:2021 I

EN ISO 13688 : 2013

Barva

Siva, Črna / Antracit, Temno modra

Velikost oblačila

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Pojdi na vrh